noen

Presentasjon av vår Pastor

Bilde av vår Pastor og kone

Pastor Kavli begynte sin tjeneste i Brumunddal Baptistmenighet 1. mai 1999. Han var assisterende pastor/ungdoms pastor inntil han ble kalt som hoved pastor i 2003. Han er født og oppvokst på Åndalsnes. I 1959 immigrerte han til USA 15 år gammel, der han ble amerikansk statsborger i 1965.

Samme året ble han ansatt hos IBM og var en del av gruppen som samarbeidet med NASA om utviklingen og fullførelse av månelandingen i 1969. Dette skapte mange spørsmål i forhold til Guds skaperverk som igjen ledet til en herlig frelse høsten 1973.

Han ble uteksaminert som prest i 1976 ved Southwestern Baptist Theological Seminary, Forth Worth, i Texas med Diploma of Theology. Han har betjent menigheter i delstatene Ohio og Alabama frem til han returnerte til Norge etter 40 år i USA. Han har også tilleggsutdannelse fra International Baptist Theological Seminar i Praha i Kirke Historie og Anabaptistenes Historie som hovedfag.

Gjennom årene i Norge har han blitt invitert til å preke og undervise i mange europeiske land som Estland, Tyskland, Frankrike, Portugal, Italia og Russland. Han har ledet og deltatt i mange evangeliserings kampanjer i samtlige land.

Kavli har 4 voksne barn som bor i Birmingham, Alabama området. Han har 6 barnebarn og 1 oldebarn. Han gift seg med Odbjørg Svanaasen i 2004. Hun har en sønn som bor i Kristiansand. Hun er bestemor til 2 jenter.

Som ektepar føler de et kall til å tjene Herren her i Brumunddal hvor de ønsker å formidle evangeliet ut ifra de nådegavene Herren har gitt dem.

Send Epost